Dodaj smaku zdjęciom kulinarnym [wideoporadnik]

© Jakub Kaźmierczyk
© Jakub Kaźmierczyk
Jakub Kaźmierczyk

01.03.2013 08:00, aktual.: 26.07.2022 20:19

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

Idąc za ciosem, pokażę Wam dzisiaj, w jaki sposób obrabiam zdjęcia kulinarne. Ameryki co prawda nie odkrywam, ale dzięki kilku prostym krokom można nadać takim fotografiom zdecydowanie więcej wyrazu.

Po wczorajszym poradniku o robieniu podkładów pod zdjęcia kulinarne moja skrzynka rozgrzała się do czerwoności, telefon też nie milczał. Pytaliście o obróbkę i technikę wykonywania tego typu zdjęć. W dzisiejszym poradniku pokażę Wam, w jaki sposób je obrabiałem.

[solr id="fotoblogia-pl-64566" excerpt="0" image="0" words="20" _url="http://fotoblogia.pl/1798,chron-swoje-zdjecia-przed-kradzieza-uzywajac-znakow-wodnych-wideoporadnik" _mphoto="lead-64566-270x128-f6357b6313d0f.jpg"][/solr][block src="solr" position="inside"]2704[/block]

Pamiętajcie, że ten sposób nie sprawdzi się przy zleceniach komercyjnych, w przypadku których fotografie mają zdobić plakaty czy menuboardy. Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć...smacznego!

Zapraszam na forum.fotoblogia.pl. Możecie się tam dzielić swoimi opiniami na temat wideoporadników i zgłaszać własne propozycje tematów.

Dodaj smaku zdjęciom kulinarnym [wideoporadnik]

Źródło artykułu:WP Fotoblogia
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Komentarze (0)
Zobacz także